LINE  ·  39 ÅR  ·  SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT

Jeg hedder Line og min faglighed gør forskellen

Mød Line, der efter to diskusprolapser måtte sadle om og fandt den perfekte uddannelse, der imødekommer hendes personlige og fysiske behov.

 

Se filmen

Jeg vil gøre en faglig forskel

Jeg har valgt social- og sundhedsassistentuddannelsen, fordi det er vigtigt for mig at arbejde med mennesker og kunne gøre en forskel for nogen, der ikke har ressourcerne til at klare sine daglige opgaver på egen hånd. Social- og sundhedsassistentuddannelsen giver os en lang række faglige kompetencer til at yde omsorg. Derudover giver uddannelsen os kommunikative kompetencer samt ressourcer til rent fagligt at kunne håndtere de mange forskellige situationer, man kan komme til at stå i ude ved den enkelte borger.

Min karrieredrøm

På social- og sundhedsassistentuddannelsen får vi indblik i mange forskellige karriereveje inden for sundhedsområdet. Jeg drømmer om at komme til at arbejde i psykiatrien, fordi der i psykiatrien er en lidt anderledes indgangsvinkel. I psykiatrien bruger man en meget pædagogisk og terapeutisk vinkel, og man skaber en særlig livskvalitet for borgerne. Man får desuden et indblik i de forskellige diagnoser, som vi lærer om på uddannelsen, og man ser hvordan teorien fungerer i praksis. Det finder jeg enormt spændende.

En alsidig branche med høj jobgaranti

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er enorm bred, og man kan gå rigtig mange forskellige veje ved eksempelvis at arbejde i psykiatrien, på plejehjem, på bosteder, være udekørende og meget andet.

“Jobsikkerheden i branchen betyder rigtig meget for mig, og jeg er slet ikke bekymret for, om der er et job til mig, når jeg er færdiguddannet, fordi der er så stor mangel på os derude.”

Du skal vælge en social- og sundhedsuddannelse, hvis du gerne vil arbejde med mennesker, og hvis du gerne vil ud og gøre en forskel for mennesker.

Min vej ind i social- og sundhedsbranchen

Jeg er oprindeligt uddannet frisør, men måtte sadle om på grund af et par diskusprolapser i ryggen. Jeg vidste, at jeg stadig gerne ville arbejde med mennesker og gøre en forskel i deres hverdag. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at en social- og sundhedsuddannelse var det rette for mig. Min ryg har slet ikke været en udfordring, da der i dag findes så mange forskellige teknologiske hjælpemidler. Jeg gør både en mærkbar forskel for min krop og for andre mennesker hver eneste dag. Det må siges at være win, win!