Danmark har
brug for dygtigt sundhedspersonale

Uddannelser, der åbner døre

En social- og sundhedsuddannelse byder på mange udviklingsmuligheder. Branchen består af forskellige sektorer, der byder på hver deres spændende arbejdsområder og karrieremuligheder.  Danmark vil altid have brug for sundhedspersonale, og det er derfor også en branche med stor jobsikkerhed i fremtiden.

Hvis du drømmer om en karrierevej, der ikke fastlåser dig, men i stedet giver dig afveksling, samt mange fremtidige muligheder inden for videreuddannelse, efteruddannelse og kurser, så skal du vælge social- og sundhedsbranchen.

Drømmer du om et karriereskifte?

Har du overvejet om din nuværende uddannelse eller dit job skal kombineres med en social- og sundhedsuddannelse? Det er der flere, der har valgt at gøre – lige fra ingeniører til revisorer og pædagoger. Det giver en god kombination, der gør dig i stand til at varetage mange spændende opgaver i sundhedssektoren.

Hvis du savner fornyelse i dit arbejdsliv, kan det derfor være en oplagt mulighed at tage en social- og sundhedsuddannelse. På den måde kan du anvende dine nuværende kompetencer på en ny måde – og samtidig få nye kompetencer indenfor bl.a. psykiatri, sundhed, biologi og kommunikation.

En karriere med anerkendelse – hver dag!

Med en social- og sundhedsuddannelse bliver du klogere på kommunikationen med borgere og patienter, og du uddannes inden for mange kommunikative og relationelle fagligheder. En social- og sundhedsuddannelse handler især om at skabe relationer og bruge sin faglighed til at gøre en mærkbar forskel for andre.

Dine nye kompetencer kommer i spil hver dag, når du er med til at skabe et værdigt liv for borgere og patienter. Du påtager dig et stort ansvar, når du rådgiver og yder omsorg og pleje – med høj faglighed gør du en forskel. Vælg en social- og sundhedsuddannelse og oplev anerkendelse fra andre mennesker hver dag.